طرز تهیه آش گوجه

به گزارش وبلاگ کلاس 6، آش گوجه فرنگی یا بامادورآشی، یکی از پیش غذاهای محبوب تبریزی هاست و اگر مهمان آذری زبان ها شده باشید، بعید است که طعم این آش را نچشیده باشید.

طرز تهیه آش گوجه

در ادامه این مطلب، طرز تهیه این غذای سرشار از آنتی اکسیدان که در شهرهای مختلف با ترکیب های متفاوتی طبخ می گردد را خواهید خواند.

مواد لازم برای تهیه آش گوجه

  • تره و جعفری ساطوری (به میزان مساوی) نیم کیلو
  • برنج نیم دانه یک فنجان
  • بلغور گندم یک فنجان
  • پیاز یک عدد درشت
  • گوجه فرنگی رنده شده پنج عدد
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • لوبیا چشم بلبلی پخته شده نصف فنجان
  • آبغوره نصف فنجان
  • نعنا خشک دو قاشق غذاخوری
  • آب مرغ یا گوشت یک تا دو لیوان
  • روغن به اندازه لازم
  • نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه آش گوجه

مرحله اول

پیاز را نگینی خرد کنید و کمی تفت دهید تا سبک گردد. برای تهیه این آش نیازی به آماده کردن پیازداغ ندارید. پس از تغییر رنگ پیاز، سبزی ها را همراه با برنج شسته شده، بلغور گندم، نمک و آب مرغ و حدود دو لیوان آب در قابلمه بریزید و منتظر بمانید تا روی حرارت میانه بپزند.

مرحله دوم

وقتی مواد روی اجاق نیم پز شدند، گوجه رنده شده را به مواد اضافه کنید. پس از پختن برنج و نرم شدن سبزی ها هم رب را در اندازهی آب حل نموده و به مواد روی اجاق اضافه کنید و منتظر بمانید تا آش جا بیفتد.

مرحله سوم

کمی قبل از خاموش کردن قابلمه لوبیا، فلفل و آب غوره را اضافه کنید. یادتان نرود که لوبیا را باید قبل از طبخ آش در ظرفی جداگانه بپزید و پیش از پخت هم باید چند ساعتی آن را خیس کنید تا نفخ لوبیاها گرفته گردد.

مرحله چهارم

نعنا را در یک ماهیتابه کوچک تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس آن را به آش اضافه کنید.

برای سرو آش گوجه، نیازی به اضافه کردن سیرداغ ندارید، اما در صورت تمایل، می توانید سیرداغ و پیازداغ را هم به آشتان اضافه کنید.

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه آش گوجه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آش گوجه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید