طرز تهیه شیر بادام خانگی
به گزارش وبلاگ کلاس 6، این بار می خواهیم طرز تهیه یک نوشیدنی خوشمزه و مقوی را به شما آموزش دهیم. شیر بادام برای افرادی که نسبت به شیر حساسیت دارند یا به هر دلیلی نمی توانند از شیر گاو استفاده نمایند، فوق العاده است. شیر بادام اینقدر مقوی و پرخاصیت است که پیشنهاد می کنیم حتی اگر با خوردن شیر هیچ مشکی ندارید، آن را به رژیم غذایی تان اضافه کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه شیر بادام خانگی
- بادام یک پیمانه
- آب دو پیمانه
- عسل به اندازه لازم
طرز تهیه شیر بادام خانگی
مرحله اول
برای تهیه این نوشیدنی باید از بادام خام بهره ببرید. ابتدا بادام ها را مغز کنید. آن ها را داخل کاسه ریخته و داخل کاسه اندازهی آب بریزید. کاسه را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک روز خوب خیس بخورند. نباید بیش از دو روز بادام ها را خیس نموده نگه دارید؛ چون در آن صورت شیر بادام طعم خوبی نمی گیرد.
بادام ها را داخل آبکش ریخته و آن ها را با آب سرد بشویید. آن ها را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید. دو پیمانه آب خنک به بادام های داخل مخلوط کن اضافه کنید. سپس مخلوط کن را با دور تند به مدت دو دقیقه روشن کنید.
مرحله دوم
باتوجه به نوع مخلوط کنی که استفاده می کنید، زمان مخلوط کردن فرق دارد؛ بنابراین تا زمانی که بادام ها کاملا پوره شده و مایع داخل مخلوط کن مثل شیر سفید رنگ گردد، به هم زدن ادامه دهید.
مرحله سوم
حالا یک پارچه تنظیف مناسب را انتخاب نموده، روی یک پارچ یا کاسه یک صافی قرار دهید و تنظیف را روی آن بندازید، مخلوط شیر بادام را داخل پارچ بریزید. با پشت قاشق پوره های بادام به جای مانده داخل تنظیف را فشار دهید. برای این که همه شیر بادام خارج گردد، تنظیف را با دست کاملا فشار دهید.
شیربادام آماده است. کمی از آن را بنوشید. در صورت احتیاج آن را با شیرین کننده هایی مثل، عسل، سیروپ یا شکر شیرین کنید. اما برترین گزینه عسل است.
منبع: کتاب کاله