آسیب دیدن دندان؛ 8 خوراکی که به شدت به دندان ها آسیب می زند!
به گزارش وبلاگ کلاس 6، آسیب دیدن دندان مسئله ای است که همه با آن روبرو می شوند،حتی استفاده از خوراکی های معمولی مثل چیپس، آدامس و چای می تواند این مشکل را بزرگتر کند.

وبلاگ کلاس 6 | سرویس سلامت - همه ما دوست داریم یک لبخند سالم و زیبا داشته باشیم و هر کاری که بتوانیم انجام می دهیم تا از این زیبایی مطمئن شویم: ما به طور منظم به دندانپزشک مراجعه می کنیم، از خوردن غذاهای شیرین خودداری می کنیم و رژیم هایمان را حفظ می کنیم.
با این حال، غذاهایی که به نظر می رسد مناسب هستند اغلب موجب آسیب دیدن دندان می شوند. در این مقاله فهرست غذاهایی که هر روزه مصرف نموده و به دندان ها آسیب می رساند آورده شده است.
1- بلوبری
بلوبری سلامت دندان های ما را تحت تاثیر قرار نمی دهد، اما آنها را آبی رنگ می نماید. البته، اگر شما خیلی از این میوه نخورید، این اتفاق نخواهد افتاد، اما هواداران واقعی آن باید آماده باشند که دندانهایشان به دلیل آب بلوبری کمی زرد شوند.
9 روش طبیعی برای سفید کردن دندان های زرد
2- چیپس
این ساده است: چیپس ها شامل کربوهیدرات هایی هستند که سریع تحت تاثیر بزاق دهان قرار می گیرند. این می تواند منجر به ایجاد یک حفره کوچک اما خطرناک در دندان و آسیب دیدن دندان گردد. چیز دیگری که چیپس ها را روی آن اثر می گذارند پلاک دندانی است، پس نباید فراموش کنید دهان خود را بعد از خوردن این میان وعده حتما بشویید.
3- آدامس جویدن
ممکن است به نظر برسد جویدن آدامس بدون قند برای دندان ها مفید است. با این حال، بزرگترین خطر آدامس شکر آن نیست بلکه، تاثیر مخرب آن روی دندان های پر شده، تاج های دندان و پل های آن است. علاوه بر این، هنگامی که آدامس می خورید، فراوری بزاق افزایش می یابد و منجر به قلیایی شدن داخل دهان و آسیب دیدن دندان ها می گردد. حالت قلیایی باعث فرسایش دندان های پر شده و مینای دندان خواهد شد.
4- پاپ کورن
دیدن فیلم بدون پاپ کورن؟ اما به نظر می رسد که شما باید فکر آن را از سر بیرون کنید، زیرا هر بسته پاپ کورن شامل دانه هایی است که نشکفته است و همچنان سفت هستند. آنها می توانند تاج دندان و دندان های ضعیف را خراب نمایند. علاوه بر این، این خوراکی مطبوع شامل کربوهیدرات های سریع است که از گلوکز مضر تشکیل شده است و باعث آسیب دیدن دندان می گردد.
5- گوجه فرنگی
درست مانند همه مرکبات، گوجه فرنگی نیز اسیدی است. نه تنها گوجه فرنگی تازه، بلکه همه سس ها و رب های مختلفی که از این میوه تهیه می گردد نیز دارای این اسید هستند. اسید به شدت باعث آسیب دیدن دندان ها می گردد و حساسیت دندان را افزایش می دهد. سعی کنید اغلب غذاهای حاوی گوجه فرنگی نپزید.
6- نان، ماکارونی و سیب زمینی
غذاهایی که حاوی مقدار زیادی نشاسته هستند به دندان ها می چسبند و مدت زمان طولانی در داخل دهان باقی می مانند. نشاسته، باعث تشکیل زمینه ای جهت به وجود آمدن پلاک دندانی (جرم دندان) می گردد. علاوه بر این، نشاسته وقتی با بزاق تماس پیدا کند به شکر تبدیل می گردد. این موضوع ممکن است منجر به ایجاد حفره های دندانی و سایر مسائل جدی گردد.
7- میوه خشک
سیب خشک و گلابی فقط بسیار شیرین هستند، در حالی که جویدن زردآلو خشک، آلو شیرین و دیگر میوه های خشک شده خطرناک است، زیرا ساختار چسبنده ای دارند. آنها به معنای واقعی کلمه شکر را به دندان های شما می چسبانند. شکر ماده شناخته شده ای در آسیب زدن به دندان هاست که منجر به ایجاد حفره ها و تخریب مینای دندان می گردد.
8- چای
همه می دانند که چای حاوی کافئین است که تأثیر منفی بر روی بدن دارد اما نه بر روی دندان ها. فلورین در چای بسیار کمتر از کافئین است، اما به دندان های شما آسیب زیادی وارد می نماید.
فلورین برای بدن انسان ضروری است، اما زمانی که مقدار آن بیش از حد گردد، روی سلامتی استخوان و دندان ها تاثیر منفی می گذارد. برای اینکه از آسیب دیدن دندان های خود جلوگیری کنید، در روز بیش از 4 فنجان چای ننوشید و از چای های کیسه ای ارزان قیمت استفاده نکنید.
سفید کردن دندان در دو دقیقه!
دندان درد می تواند به دلیل مشکل در دیگر اعضا باشد
برخی از پزشکان ادعا می نمایند که بین درد دندان و مسائل عملکرد اندام های داخلی ارتباطی وجود دارد. برای مثال، درد در دندان های پیشین ممکن است یک بیماری قلبی یا معده را نشان دهد. این بسیار سخت است که بتوان بین این موارد ارتباط برقرار کرد، اما اگر می خواهید بدانید که درد هر دندان به چه معناست، می توانید از تصویر زیر بهره ببرید.
منبع: setare.com